Teterissa Training & Coaching

Wie is Amber Teterissa (DGA Teterissa Training en Coaching b.v.)

DGA Amber Teterissa is gedreven en energiek. Ze richt zich vooral op het verbeteren en optimaliseren van de communicatie binnen een team of tussen verschillende teams. Daarbij hoort ook een stuk persoonlijke groei en ontwikkeling van leidinggevende, manager en medewerkers. Amber is een trainer en ontwikkelaar die snel zaken doorziet, verbanden legt en doelgericht werkt. Ze is eerlijk en direct en werkt op maat om zo het maximale uit de samenwerking te halen.

Reflecteren

Reflecteren

 “Dus nu ga jij mij zeker overtuigen dat het anders moet?”

“Nee. Wat ik wel ga doen is je meenemen in andere verhalen, ik ga je laten ervaren wat er nog meer mogelijk is en ik ga inzichtelijk maken hoe je nu handelt en wat het effect daarvan is op anderen. Met het doel je keuzes te geven waarna je zelf besluit of je hetzelfde pad blijft bewandelen of toch een andere kant op gaat.”
Inspireren

Inspireren

“Inspireren, wat is dat voor jou?”

“Wat voor mij inspirerend is, is een persoon die helder en duidelijk is. Die uitdagingen aangaat en vertrouwen uitstraalt. Die stappen zet in een onbekende richting met het vertrouwen dat er voor elk obstakel een weg is om er mee om te gaan. Iemand die luistert om te begrijpen. Die humor heeft en de mensen om zich heen laat groeien. Iemand die een plek creëert waar ruimte is om oordeel loos te onderzoeken.
Onderzoeken

Onderzoeken

"Onderzoeken = beproeven, experimenteren, op bruikbaarheid testen, proberen en toetsen."

De kernwaarde die voor mij de cirkel rondmaakt om van reflecteren en inspireren over te gaan tot doen. En tijdens dit proces van uitproberen ontdekken wat het beste werkt voor jou.

Partners

Om succesvol samen te werken is het van belang dat er onderling vertrouwen is, ieder zijn eigen verantwoordelijkheid pakt en je elkaars visie van ontwikkeling en groei begrijpt.

Teterissa Training en Coaching werkt graag samen met partners. Het werkveld van de verschillende collega-bedrijven loopt uiteen waardoor Amber binnen veel sectoren ervaring heeft opgedaan. Daarbij zorgt het samenwerken met die partners ook voor een grote diversiteit aan talentvolle trainers en werkmethodieken. En dit stimuleert om bij de ontwikkeling van programma’s buiten de lijnen te kleuren om zo de juiste samenstelling te vinden die voor elke klant weer zorgt voor maximaal succes bij het behalen van de gestelde doelstellingen.

Onderstaand zijn de partners waar Teterissa Training & Coaching mee en voor werkt.
0
Trainingen gegeven
0
Mensen getraind