Over ons

Amber is in 2005 afgestudeerd aan de London Academy of Music and Dramatic Art. Het bewegen van mensen door verhalen en intenties heeft haar altijd geboeid. Deze rode draad blijft door al haar werkzaamheden lopen.

 

Naast haar werk als theatermaker is zij zich gaan ontwikkelen als trainer en coach. Dit heeft zij gedaan door praktijkervaring op te doen en diverse opleidingen te volgen. Ze heeft een master verandermanagent afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit en is gecertificeerd Gallup Strengthfinder- en DISC coach. Jaarlijks volgt zij trainingen en workshops om zichzelf steeds verder te ontplooien en daarmee aan te sluiten bij de snel veranderende wereld en vraagstukken.

 

De aangeboren bron van enthousiasme en energie die Amber heeft motiveert haar om met een lach en een aanpakkers mentaliteit dingen voor elkaar te krijgen.
Intuïtief heeft zij het talent om problemen te identificeren en bedenkt direct alternatieven om het op te lossen. Ze kan ideeën en gevoelens makkelijk uitdrukken en weet in een discussie de juiste taal in te zetten die anderen snel begrijpen.
Zij is in staat om complexe materie of concepten te doorgronden, begrijpen en terug te brengen naar de kern.
 
Bovenstaande typeert haar manier van werken
en zet zij in bij:

  • het helder krijgen van de klantvraag
  • het omzetten van de wensen en doelen
    in maatprogramma’s
  • en tijdens de uitvoer.

 
 
Amber werkt voor Teterissa Training & Coaching als trainer en coach binnen commerciële, overheid en non-profit organisaties en met The Power of Communication binnen de creatieve en educatieve sector als theatermaker, actrice en regisseur.
 
Door haar studietijd in Londen spreekt Amber vloeiend Nederlands en Engels en kunnen alle programma’s tweetalig worden verzorgd.